تریلی ها براساس گزینه های مختلفی می توان تقسیم بندی کرد. در بعضی مواقع تریلرها براساس نوع عملکردی که دارند، تعداد محور ها یا براساس لاستیک های تریلر میتوان دسته بندی کرد برای مثال تریلی های تک محور، جفت محور و… نام گذاری می شوند. بیشترین تریلر هم بین افراد شناخته است. تریلی ۱۸ چرخ می باشد. که نام گذاری آن براساس ابعاد و پتانسیل است. در این مقاله تریلی ها را براساس کاربرد و عملکردشان مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا انتهای مطلب با ما باشید. تریلی هایی با کاربری های مختلف همچون کفی، یخچالی، چادری و… که هر کدام از کاربری ها می توانند در تعداد محور و لاستیک متغیر باشد، یعنی در دسته بندی این مدل تریلی ها فقط اتاقک ها مورد توجه است. بدین معنی که شما میتوانید تریلی یخچالدار را به صورت ۱۰ چرخ، ۱۸ چرخ برای حمل بار به کار گرفت.
در ترانزیت و حمل و نقل بخش عظیمی از محموله ها توسط تریلر ها جابه جا می شوند. که با پیشرفت و توسعه فناوری رفته رفته اندازه این تریلر ها بزرگتر است. که در زیر انواع تریلر و کاربرد آن را خواهید دید.
تریلی کفی
یکی از انواع تریلر و کاربرد آن تریلر کفی می باشد. تریلی کفی یکی از ساده ترین مدل کامیون می باشد، که از این تریلر برای حمل و جابه جایی بارهای سنگین با حجم بالا، محموله هایی که دارای ارتفاع غیر استاندارد همانند کالاهای آهن آلات شامل تیرآهن، مقاطع فولادی، مصالح ساختمانی، کیسه های جامبو و حتی گاها یک خانه کامل را میتوان با آن جابه جا کرد. کف این کاربری از چوب چند لایه، مخصوصا ضد آب ساخته است.
همچنین بسته به نیازتان میتوانید. از ورق های فلزی مسلح و مستحکم هم استفاده کنید. یکی از شرکت های تولید کننده تریلر شرکت ماموت می باشد تریلر کفی را در دو اندازه ۱۲.۶ و ۱۳.۷ متر تولید و عرضه میکند. همچنین شرکت اروم و مارال این تریلر کفی را در همین دو اندازه تولید می کنند. کفی بلند معمولا برای جاهایی که کانتینرهای ۴۵ فوت نیز در دستور کار باشد استفاده می شوند.
تریلی یخچالی
همچنین می توانید مقاله تریلر لبه دار ما را بخوانید.
تریلر یخچالی همچنان که از نامش پیداس برای اقلام بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرد. نوعی کاربری مسقف مجهز به سیستم سرد و عایق بندی است. بیشتر از این تریلر برای حمل و نقل مواد غذایی فاسد شدنی استفاده می کنند. برای جابه جایی میوه سبزیجات، بستنی، مواد دارویی و شیمیایی و… مورد استفاده قرار می گیرد. دما در این کاربری از ۲۵ درجه سانتی گراد تا منهای ۴۰ درجه سانتی گراد تغییرات می تواند داشته باشد.
تریلر کمپرسی
یکی از انواع تریلر و کاربرد آن تریلر کمپرسی می باشد. تریلی کمپرسی در واقع یک کامیون اتاق دار که در قسمت اتاق بار توسط جک بالابر جابه جا خواهد شد و به وسیله این جک کالا و محموله خود را جابه جا می کنند. این کمپرسی به دو صورت سنگین و سبک تولید می شوند.
کمپرسی سنگین برای کلیه مواد معدنی و صنعتی فله همانند شن، ماسه، سنگ گچ، پوکه معدنی، فلدسپار، سنگریزه، سنگ آهک، جوش کوره خرد ، ذغال سنگ، کلینگر، سنگ آهن، مواد اولیه سیمان، سرباره آهن، خاک نسوز، نخاله ساختمانی، قیر طبیعی، آسفالت همچنین از کمپرسی سبک برای جابه جایی بار مواد غذایی و کشاورزی مانند گندم، ذرت، سویا، چغندر، دانه های روغنی و… مورد استفاده قرار می گیرد به صورت کلی می توان گفت از این خودرو زمانی استفاده می کند که میخواهند بار موردنظر را به صورت یکجا در محل تخلیه کنند که بیشترین مصرف را در مصارف خاک برداری و ساختمان سازی دارد.
تریلر لبه دار (بغل دار)
این نوع تریلر یک نوع بارگیر ساده می باشد. که در اطراف بدنه این تریلر دیواره هایی تعبیه است. که قابلیت باز و بسته دارند. در حالت معمولی و استاندارد ارتفاع دیواره کاربری لبه دار باید ۸۰ سانتی متر با کف اتاق فاصله داشته باشد.
برخی بارهایی که به صورت جعبه ای و بسته بندی هستند. و نباید روی هم قرار بگیرند از این تریلر استفاده می کنند، چرا که در این مواقع استفاده از تریلر چادری به صرفه نمی باشد. همچنین برای برخی بارهای فله ای همانند حبوبات، شکر، اقلام بسته بندی و خاک معدنی فلزات از این مدل تریلی استفاده می کنند.
تریلر چادری یا ترانزیت
یکی از انواع تریلر و کاربرد آن تریلر چادری یا ترانزیت می باشد. تریلر چادر در ۴ نوع دسته تقسیم بندی می شود که عبارتند از : تریلی چادر مسقف و بغل کشویی دو محور و سه محور، تریلی چادری مسقف و بغل ثابت دو محور و سه محور هستند. چادر تریلی دو مدل ثابت و کشویی می باشند. البته شایان ذکر که سرعت بارگیری و تخلیه در انواع سقف و بغل کشویی بیشتر می شود. از آنجایی که بیشترین کاربرد این تریلی برای حمل بارهای گمرکی می باشد. به تریلر چادری تریلر ترانزیت هم می گویند. از این مدل تریلر برای بارهایی که در مقابل عوامل جوی و آب و هوایی حساس هستند بیشترین کاربرد را دارد. از این ترانزیت در مصارف متعدد مثل کالاهای بسته بندی است در کارتن، محموله های بسته بندی بر روی پالت های چوبی و فلزی، کیسه های بزرگ، بارهای حجیم بدون بسته بندی هستند.
تریلر تانکر
همانطور که نام این تریلر گویا می باشد که این نوع تریلر و کاربرد آن برای حمل و بارگیری مایعات استفاده می کنند مانند: انواع سوخت و مایعات (نفت، آب و…).
برای جلوگیری از واژگونی این تریلر در برابر امواج به وجود آمده است. در این مدل از ضربه گیر یا همان موجگیرهایی استفاده است. باید متذکر شویم با توجه به محموله ای که می خواهند حمل کنند جنس بدنه متفاوت است برای مثال تریلر تانکری با بدنه فولادی برای حمل سوخت های چهارگانه، بدنه استیلی برای حمل مایعات بهداشتی، بدنه آلومینیومی برای حمل مایعات خاص مثل سوخت هواپیما، بدنه با عایق ضد خوردگی برای مایعات اسیدی و قلیایی استفاده می کنند.
و دنیای تریلر ها انواع تریلر دیگری دارد که ما سعی کردیم مهمترین و پر کاربرد ترین های آن ها رابرای شما توضیح دهیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ثبت سفارش و خرید محصول مورد نظر خود با ما تماس بگیرید.